Добре дошли, Гост
Username: Парола: Secret Key
Вила Жани предлага отлични условия за вашата незабравима почивка в Ахтопол.
Още...

×

Category Header


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ahtopolh/public_html/libraries/kunena/external/nbbc/nbbc.php on line 343

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ahtopolh/public_html/libraries/kunena/external/nbbc/nbbc.php on line 357

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ahtopolh/public_html/libraries/kunena/external/nbbc/nbbc.php on line 362
Правила за използване на форума на Вила Жани Ахтопол:

1. Не обиждайте и не използвайте вулгарни изрази. При несъгласие с дадено мнение е по-добре да го оборите, вместо да обидите автора.

2. Тук в никакъв случай не се толерират прояви на расова, етническа, религиозна или сексуална дискриминация и нетърпимост, както и призиви за насилие и нарушаване на обществения ред. Упражнявайте свободното си мнение до там, че да не нарушавате чуждите права. Също така не нарушавайте авторските права - посочвайте източниците си, които цитирате.

3. Препоръчително е писането на кирилица. Това показва уважение към събеседника и родината ви. Пък и се чете по-бързо. Допустимо е писането на други езици и азбуки при положение че се цитира нещо определено, необходимо е да се изпише име на марка или географско означение или и да се даде линк към източник на информация.

4. Пишете правилно, използвайте препинателни знаци, не използвайте само главни букви или повтарящи се символи. Не използвайте прекалено много "усмивки" (smiles) .

5. Стремете се да пишете по темата, която е поставена. Когато създавате нова тема - поставяйте я в правилният форум. При нарушения или несъответствия темата Ви може да бъде изтрита или преместена. Задавайте правилно заглавието на темата. При създаване на нова тема проверете дали вече не съществува подобна тема.

6. Аватарите са със фиксиран размер 160px160px. Забранено е използването на аватари с неприлично съдържание.

7. В подписа се забранява използването на изображения и текст с голям размер, както и рекламни линкове и текстове.

8. Забранява се пускането на порнографски материали, показващи полови органи, детска порнография, както и на линкове към такива материали. Нарушителите на тази забрана ще бъдат наказвани незабавно с изтриване на акаунта и бан без предупреждение.

9. Не се допускат рекламни обяви и теми, както и аватари, подписи и др. елементи от потребителския профил, които представляват тенденциозна реклама на сайт, фирма, продукт, услуга.
Не се допускат недоговорени рекламни теми, скрити и явни реклами, както и теми с цел популяризиране на други форуми и сайтове.

Чл. 33. (1) от ЗЗП
Реклама е всяко съобщение във връзка с търговия, занаят или професия, което има за цел да насърчи реализацията на стоки или услуги, включително на недвижими имоти, права и задължения.

Забранено е подписите да съдържат линкове, банери, изображения, слогани и др. елементи, които могат да се приемат като скрита или явна реклама на фирма, сайт, услуга, продукт, без изричното съгласуване и разрешение от собствениците на сайта.
(Модераторите и администраторите на форумите имат право без уведомяване по тяхна преценка да премахват от профила на даден потребител подобни елементи, които могат да се счетат като явна или скрита реклама.)

Забранено е и развиването на търговска дейност във форума на Вила Жани Ахтопол!
При съмнения за продажба на стоки от търговци, оказиони, както и при съмнения за развиване на търговска дейност от дадени потребители (изкупуване на стоки от едни потребители и препродаване на същите стоки на други потребители) - темите ще се изтриват и по преценка на модераторите на тези потребители ще бъде забранен достъпът до форума!

При съмнения, че търговци използват форума за продажба на магазинни или оказионни стоки, както и при съмнения за препродажби, моля информирайте модераторите или администраторите.
Това защитава Вашите интереси като клиент, тъй като по този начин, използвайки форумите за продажби, въпросните търговци избягват определените забрани за продажба на стоки, както и предписанията на Комисията за защита на потребителите, които трябва да се спазват от всички реални или онлайн магазини.

10. Забранено е пускането на теми и мнения, съдържащи краен агресивен национализъм, ксенофобия и антисемитизъм, теми с расистка насоченост, мнения, съдържащи религиозна, идеологическа, политическа пропаганда, теми подклаждащи /или които могат да доведат до/ расова, културна, социална, религиозна, етническа и всякакъв друг вид дискриминация, омраза и нетолерантност, теми и мнения, целящи създаване на смут и предизвикване на страх, подклаждане на масова паника, както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи.

11. Забранена е политическата пропаганда и агитация в теми и мнения

ЗАБРАНЯВАТ СЕ:

- всякакъв тип теми-проучвания от типа "за кого ще гласувате"
- всякакъв тип агитационни и политически теми, настройващи ЗА или ПРОТИВ която и да е било партия
- всякакъв тип теми-проучвания относно нагласата на обществото ЗА или ПРОТИВ която и да било партия

Допустими са теми, разискващи начина на гласуване и изборния процес.
Допустими са и теми от рода на "Ще гласувате ли?"/"Гласувахте ли", но без да се уточняват партии и коалиции.

Извън периодите на предизборни кампании и в деня за размисъл дискусиите са разрешени, но остава в сила забраната за политическа пропаганда.

12. Забранява се пускането на теми с явни зверства и жестокости (изображения, текст), както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи. Забраната се отнася и за подписи и аватари.

13. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, ще бъдат предупреждавани и/или наказвани.
Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на форума.

14. Забранена е регистрацията и активното използване на повече от един прякор от един и същи потребител.

15. Администраторите и модераторите:
а) имат право да ви накажат, ако сте злоупотребили с правата си на потребител
б) имат право да изтрият или спрат ника/потребителя, ако сметнат за необходимо
в) имат право да ви наложат бан във форума, ако сметнат за необходимо
г) не са задължени да отговарят на въпроси и да обясняват постъпките си при администриране и модериране

16. Потребителите:
а) нарушили правилата на този форум, ще бъдат предупреждавани максумум 2 пъти, след което ще последва бан.
б) имат право да сигнализират за нарушаване на тези правила.
в) имат право да се дерегистрират по всяко време.

17. Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате се да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

18. Администраторите и модераторите имат право да променят тези правила по всяко време. Промените в правилата ще бъдат обявявани с отговор към темата.
  • Страница:
  • 1

Правила за използване на форума

Time to create page: 0.130 seconds
Създадено с Kunena форум
   
© Вила Жани Ахтопол